Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 10ο!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια Παρασκευή ξανά!!! Πιστοί στο ραντεβού της φιλαναγνωσίας μας ξεκινάμε καινούριο βιβλιοταξίδι!! Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων μας περιμένει για άλλη μια φορά!! Για σήμερα σας προτείνουμε το βιβλίο: “Το κορίτσι που δεν έκανε ποτέ λάθη!” από την ομάδα του “Ναι μπορώ”.

Περιγραφή: “Η Βίκυ ήταν για όλους το κορίτσι που δεν έκανε ποτέ λάθη. Ήταν παράδειγμα για όλους ώσπου….έκανε ένα λάθος….”

Ένα διδακτικό παραμύθι από την ομάδα του “Ναι Μπορώ” για να μάθουμε να μη φοβόμαστε τα λάθη μας, αλλά να τα αγαπάμε, να τα παραδεχόμαστε και να διδασκόμαστε από αυτά. Μια ιστορία για να θυμόμαστε πόσο διασκεδαστικό είναι να κάνουμε λάθη. Η ιστορία μέσα από την αφήγηση της περιπέτειας της Βίκυς περιγράφει με απλά λογάκια σε σας τα μικρά παιδιά ότι δεν είναι τρομερό, ούτε κακό να κάνουμε λάθη!! Πάντα προσπαθούμε αλλά ακόμη κι αν αποτύχουμε σε αυτό που κάνουμε δεν πρέπει να απογοητευόμαστε!!! Πρέπει απλά να προσπαθήσουμε ξανά και σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να κάνουν λάθος, μικροί και μεγάλοι!! Κανείς δεν είναι τέλειος! Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε!!

Μπορείτε να το διαβάσετε όποια στιγμή θέλετε, να το συζητήσετε με τη μαμά και το μπαμπά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φύλλο καταγραφής που σας έχουμε δώσει. Τη Δευτέρα μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας. Έτοιμοι μικροί μας φιλαναγνώστες; Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας