Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 11ο!!!

Ήρθε πάλι η Παρασκευή!!! Αγαπημένα μας παιδάκια ένα καινούριο βιβλιοταξίδι μας περιμένει!! Ώρα για παραμύθι!! Για σήμερα σας προτείνουμε το βιβλίο: “Η μικρή μηχανή που μπορούσε!” από την ομάδα του “Ναι μπορώ”.

Περιγραφή: “Τσαφ, τσουφ, τσαφ, τσουφ, ντινγκ-ντονγκ, ντινγκ ντονγκ. Το μικρό τρένο κυλούσε πάνω στις ράγες. Ήταν ένα χαρούμενο μικρό τρένο. Τα βαγόνια του ήταν γεμάτα παιχνίδια και χνουδωτά ζωάκια. Το τρένο ξεφυσούσε ευτυχισμένα στη διαδρομή. Τότε, εντελώς ξαφνικά, σταμάτησε….” και τώρα τι γίνεται;…

Μια ακόμη όμορφη ιστορία από την ομάδα του “Ναι Μπορώ” που μας μιλάει για τη δύναμη της θέλησης και της πίστης στον εαυτό μας!!! Ακόμη κι αν κάτι μας φαίνεται τρομερά δύσκολο ή ακατόρθωτο πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και με τη δύναμη της θέλησης πρέπει να προσπαθούμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!

Μπορείτε να το διαβάσετε όποια στιγμή θέλετε, να το συζητήσετε με τη μαμά και το μπαμπά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φύλλο καταγραφής που σας έχουμε δώσει. Τη Δευτέρα μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας. Έτοιμοι μικροί μας φιλαναγνώστες; Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Η Μικρή Μηχανή που Μπορούσε - Παραμύθια για παιδιά - Ελληνική Αφήγηση &  Ελληνικοί Υπότιτλοι - YouTube

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας