Έναρξη σχολικού έτους 2020-2021

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά…

Σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο μας και σας ευχόμαστε Καλή σχολική χρονιά!!!

Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!! Ξεκινάμε τη νέα μας σχολική χρονιά σε μια δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στο έργο μας!!! Με εφόδιά μας το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας, την υπομονή, την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση και τον αλληλοσεβασμό μας θα ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Το Νηπιαγωγείο είναι μια μεγάλη αγκαλιά για τους μαθητές μας και θα τους προσφέρει γνώσεις, ασφάλεια, καλοσύνη, σεβασμό, αποδοχή και μεγάλες δόσεις αγάπης!! Θα κάνουν καινούριους φίλους, θα γνωρίσουν τις δυνατότητές τους, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, θα κατακτήσουν στόχους, όνειρα και χαρές!! Κάθε μέρα θα βλέπουν όλα όσα κατάφεραν και θα νιώθουν άξια και περήφανα. Θα μάθουν να υπερνικούν εφόδια και φόβους και θα μάθουν να βαδίζουν στη ζωή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση!!

Τα ανιδιοτελή συναισθήματα, τα αθώα βλέμματά τους, οι αυθόρμητες εκφράσεις τους θα ομορφαίνουν κάθε μέρα τη ζωή μας στο Νηπιαγωγείο!!! Εμπιστευτείτε μας!!!Βασικός μας στόχος είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το σχολείο, να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα και να νιώθουν ασφάλεια και ζεστασιά!!!

Στην πορεία θα δείτε το εκπαιδευτικό μας έργο να έχει έμπνευση, αγάπη και αξία!!! Θα δείτε τα παιδιά σας να ξεδιπλώνουν τις δυνατότητές τους, να αποκτούν αξίες για τη ζωή και να γίνονται υπεύθυνα!!!

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και προσβλέπουμε σε μια όμορφη συνεργασία μαζί σας!!!

Με εκτίμηση

Οι Νηπιαγωγοί

πρώτη μέρα στο σχολείο

Σύνδεσμος για το υλικό: πατήστε στην εικόνα

οπτικοακουστικό υλικό: πατήστε στην εικόνα