Πρόγραμμα eTwinning: “Μένουμε σπίτι… μαζί!!!”

Ένα υπέροχο ταξίδι κάναμε παρέα αγαπημένα μας παιδάκια εν μέσω πανδημίας!!! Μπορεί να αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο σπίτι όμως δεν μείναμε μόνοι μας!!! “Μείναμε σπίτι… μαζί!!!”

“Μείναμε σπίτι…μαζί!!!” στα πλαίσια του συνεργατικού προγράμματος eTwinning “Μένουμε σπίτι… μαζί!!!” στο οποίο συμμετείχαν 225 σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μείναμε σπίτι… μαζί με 4800 περίπου παιδάκια, που έμειναν στο σπίτι αλλά όπως κι εμείς δεν έμειναν μόνοι τους!!! Έμειναν μαζί με τους φίλους και συμμαθητές τους και μαζί με τις κυρίες τους!!! Επικοινωνήσαμε, συνεργαστήκαμε, μοιραστήκαμε εικόνες, ζωγραφιές, δράσεις, ανταλλάξαμε ευχές και αισθανθήκαμε, παρόλο που ήμασταν μακριά, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και κάναμε παρέα όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα που μείναμε σπίτι!!! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις δράσεις μας από αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και την πολύ όμορφη συνεργασία μας με όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία του προγράμματος !!! πατήστε στην εικόνα και δείτε τα αποτελέσματα όλων των δράσεων που υλοποιήσαμε μαζί…

Όλες οι δράσεις του Προγράμματος

Η περιπέτεια τώρα αρχίζει!!! Τι ωραίο είναι να συνεργάζεσαι, να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς!!! Ραντεβού λοιπόν για νέες περιπέτειες τη νέα σχολική χρονιά με κέφι, αισιοδοξία και με την ελπίδα να είμαστε ΟΛΟΙ καλά!!!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια είμαστε πολύ περήφανες για όλους σας!!! Σας αγαπάμε πολύ πολύ και ευχόμαστε σύντομα να μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε και να πορευτούμε μαζί σε αυτό το υπέροχο ταξίδι ανακάλυψης της γνώσης αλλά και του κόσμου που μας περιβάλλει!!! Ελπίζουμε ότι τα δύσκολα πέρασαν!!! ΜΑΖΙ λοιπόν θα προχωρήσουμε με προσοχή και με ελπίδα για το μέλλον!!!

Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη!!! Οι Κυρίες σας Αθηνά-Βάσω