Επιστροφή στο σχολείο!!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια, μετά από 3 περίπου μήνες απουσίας από το σχολείο, επιστρέφουμε τη Δευτέρα 1/6/2020!!!

Τα πράγματα όμως θα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που όλοι γνωρίζαμε!!! Δυστυχώς αυτός ο μικρούλης ιός, ο κορωνοϊός, μας ανάγκασε να αλλάξουμε λιγάκι τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε και αυτό για να μπορούμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας!!!

Δυστυχώς δεν θα μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί!!! Θα πρέπει να μοιραστούμε σε μικρότερες ομάδες προκειμένου να είμαστε ασφαλείς!!! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απογοητεύει!!! Αυτός ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να μάθουμε πώς να συμπεριφερόμαστε, έτσι ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας και ας ελπίζουμε πως σύντομα θα καταφέρουμε να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί με ασφάλεια!!!!

Σίγουρα η πρώτη μας εντύπωση θα είναι πολύ διαφορετική από όλα όσα έχουμε συνηθίσει!!! Όμως θα μάθουμε να συμπεριφερόμαστε με τον καινούριο τρόπο και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε!!!!! Και θα μπορούμε ξανά να χαμογελάμε και να περνάμε καλά!!

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να συνηθίσουμε είναι ο τρόπος που θα μπορούμε να χαιρετήσουμε ο ένας τον άλλον!!! Οι αγκαλίτσες πλέον δεν επιτρέπονται, όμως εμείς μπορούμε να σκεφτούμε διαφορετικούς τρόπους να χαιρετήσουμε ο ένας τον άλλον και που ξέρετε, μπορεί να είναι και πιο διασκεδαστικοί!!! Εμείς σας προτείνουμε μερικούς από αυτούς και ανυπομονούμε να μας προτείνετε και εσείς καινούριους τρόπους όταν θα έρθετε με το καλό στο σχολείο!!!

Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε όλοι μας είναι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής αλλά και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε μέσα στην τάξη και όταν βγαίνουμε διάλειμμα.

και πλέον μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε και να πλένουμε τα χεράκια μας μετά από κάθε μας δραστηριότητα και να φροντίζουμε πάντα να μην αγγίζουμε το πρόσωπό μας με τα χέρια μας!!!

στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικές συμβουλές από εμάς για εσάς και τους γονείς σας, που θα πρέπει όλοι μας να τηρούμε για να είμαστε υγιείς!!!

Μικροί μας κορωνομαχητές επιστρέφουμε στο σχολείο, μένουμε υγιείς!!!

Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε τώρα που επιστρέφουμε στο σχολείο.

Η κυρία Μαρία μας συμβουλεύει με τη βοήθεια των minions

την αγάπη μας μπορούμε να τη δείξουμε με πολλούς τρόπους!!! Θα μάθουμε πλέον να χρησιμοποιούμε πολύ το “στόμα” μας και όχι το “σώμα” μας για να δείξουμε την αγάπη μας!!! Τα γλυκά μας λογάκια πάντα θα δείχνουν στους φίλους μας πόσο πολύ τους αγαπάμε ακόμα και τώρα που δεν πρέπει να τους ακουμπάμε!!!

Η τήρηση των κανόνων θα μας κάνει σίγουρα να νιώσουμε πιο ασφαλείς και θα μας βοηθήσει να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα απέναντι στους φίλους μας!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια μας λείψατε πολύ και ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε!!! Σας περιμένουμε στη φωλίτσα του σχολείου μας και να είστε σίγουροι πως μαζί θα βρούμε ξανά τον τρόπο να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της γνώσης, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε, να χαρούμε!!! Η αγκαλιά μας (παρόλο που δεν μπορούμε πλέον να σας την προσφέρουμε) είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή και θα σας χωράει ΟΛΟΥΣ!!! Γιατί αυτό που μας δίνει δύναμη και χαρά είναι τα χαμογελαστά σας πρόσωπα!!! Και τα χαμόγελά σας να είστε σίγουροι πως θα προσπαθήσουμε να μην σβήσουν ποτέ από τα όμορφα προσωπάκια σας!!!

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά από κοντά!!! Σας περιμένουμε λοιπόν από τη Δευτέρα 1/6/2020 στο σχολείο μας και να είστε σίγουροι πως ΟΛΟΙ μαζί θα καταφέρουμε να μείνουμε ασφαλείς και να νικήσουμε αυτόν τον πονηρό ιό με την κορώνα που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ!!! Να θυμάστε πως σας αγαπάμε πάρα πολύ και σας περιμένουμε ξανά στο σχολείο μας!!!

Με πολλή πολλή αγάπη Οι Κυρίες σας

Αγαπητοί Γονείς σας έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλες οι απαραίτητες οδηγίες για το νέο τρόπο λειτουργίας του σχολείου μας από τη Δευτέρα. Σας επισυνάπτουμε τις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων για περαιτέρω ενημέρωση. Πατήστε στον σύνδεσμο Η συνεργασία μας είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων!!! Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Με εκτίμηση Οι Νηπιαγωγοί