Αποστολή 12η: “Μένουμε σπίτι…μαζί!!! Ο ταξιδιωτικός οδηγός του Άκη Σπιτάκη

Αγαπημένα μας παιδάκια εξακολουθούμε να “Μένουμε σπίτι… μαζί!!! Περάσαμε πολύ όμορφα μαζί τους δύο αυτούς μήνες!!! Αλλά ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο ταξίδι!!!

Είσαστε έτοιμοι για την τελευταία αποστολή που έχει για σας ο Άκης Σπιτάκης;!! Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε στα παιδάκια όλης της Ελλάδας τις ομορφιές του τόπου μας!!!!

Ελάτε λοιπόν παιδάκια μας να μεταμορφωθούμε ξανά σε μικρούς ερευνητές και να ανακαλύψουμε όμορφα μέρη της περιοχής μας!!! Τα φωτογραφίζετε με τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά και μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας κι εμείς θα δημιουργήσουμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για να μπορεί ο Άκης ο Σπιτάκης και οι φίλοι μας, τα παιδάκια από όλη την Ελλάδα, να γνωρίσουν τον υπέροχο τόπο που κατοικούμε. Φωτογραφίζουμε ένα βουνό, έναν ανθισμένο αγρό, ένα ποτάμι, τη λίμνη μας, ένα μνημείο, ένα μουσείο, ένα παραδοσιακό φαγητό ή γλυκό, ένα όμορφο μέρος ή ό,τι άλλο ανακαλύψετε!!! Μην ξεχάσετε να μας στείλετε και λίγες πληροφορίες για το μέρος που θα ανακαλύψετε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και η περιπέτεια ξεκινάει!!!!

Οι μικροί εξερευνητές ανακαλύπτουν παρέα με τον Άκη τον Σπιτάκη

Ανυπομονούμε να δούμε τις υπέροχες ανακαλύψεις σας!!! Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας με email ή στην ομάδα μας όσο μπορείτε πιο σύντομα για να ετοιμαστεί ο ταξιδιωτικός οδηγός μας!!!!

Καλές ανακαλύψεις!!!!!!! Με πολλή πολλή αγάπη Οι Κυρίες σας.