Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 18ο!!!

Ήρθε πάλι η Παρασκευή! Αγαπημένα μας παιδάκια είναι ώρα για ένα ακόμη παραμύθι! Πάσχα πλησιάζει, η γιορτή της αγάπης και για να μπούμε σιγά σιγά στο πνεύμα της Πασχαλιάς σας προτείνουμε για σήμερα ένα πολύ όμορφο βιβλίο της Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη με τίτλο “Η Πασχαλίτσα της αγάπης”. Ένα πασχαλινό βιβλίο, γεμάτο συναίσθημα και αγάπη με ηρωίδα μια πασχαΛίτσα. Μια γυαλιστερή περίεργη πασχαΛίτσα που βάζει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματικά Πάσχα. Γραμμένο με τρυφερό τρόπο από την Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη και εικονογραφημένο με τις εξαιρετικά όμορφες ζωγραφιές της Ελίζας Βαβούρη, μπορεί να διαβαστεί και να συγκινήσει “παιδιά” κάθε ηλικίας.

“- Μα τι είναι αυτό το Πάσχα;
Βρίσκεται μέσα στο όνομά μου και γύρω μου ακούω συνέχεια να μιλούν γι’ αυτό και να το περιμένουν με λαχτάρα, αναρωτιέται ένα ανοιξιάτικο πρωινό η Λίτσα η πασχαλίτσα.
Μια και δυο ξεκινά να μάθει…
– Μήπως ξέρετε τι είναι το Πάσχα παρακαλώ;”
Ρωτά όποιον βρεθεί στο δρόμο της. Όλοι της απαντούσαν, μα ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Μπερδεύεται, κουράζεται, η πασχαλίτσα μας, μα επιμένει μέχρι να νιώσει μέσα στη μικρή καρδιά της, τι αληθινά είναι το Πάσχα! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Και τελικά ποιο είναι το νόημα του Πάσχα; Μα φυσικά η ΑΓΑΠΗ!!! Πατήστε στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Η Πασχαλίτσα της Αγάπης: πρόταση πασχαλινής θεατρικής παράστασης από την  Ιωάννα Κυρίτση - Τζιώτη | Blog, Art, Blog posts

Μπορείτε να το διαβάσετε όποια στιγμή θέλετε, να το συζητήσετε με τη μαμά και το μπαμπά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φύλλο καταγραφής που σας έχουμε δώσει. Τη Δευτέρα μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας στη διαδικτυακή μας τάξη. Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!!

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας