Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 17ο!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια Παρασκευή ξανά σήμερα και είναι ώρα για ένα ακόμη παραμύθι! Για σήμερα σας προτείνουμε μια ιστορία που μας μιλάει για τη δύναμη της θέλησης και για το πώς μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας και να γίνουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Η δύναμη της θέλησης είναι εκείνη που πρέπει να μας οδηγεί στο να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, ακόμη κι όταν οι άλλοι δεν εγκρίνουν τις επιλογές μας ή μας λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει γιατί δεν μας ταιριάζει!! Τα όνειρά μας είναι πάντα σημαντικά και στο χέρι μας είναι να προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα ακόμη κι αν αυτό δεν αρέσει στους άλλους ή δεν συμφωνούν με τις επιλογές μας.

Η ιστορία που σας προτείνουμε για σήμερα είναι: “Η εκπληκτική Γκρέις”. Μια ακόμη όμορφη ιστορία από την ομάδα του “Ναι Μπορώ” που μας μιλάει για την αξία των ονείρων και των σχεδίων μας για το μέλλον, για την αξία της θέλησής μας στο να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και για την σημασία της πίστης στον εαυτό μας, γιατί αυτή η πίστη είναι η δύναμη που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αυτά που επιθυμούμε!!! Ακόμη και όταν οι άλλοι μας λένε πως δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε, η υποστήριξη και η αγάπη της οικογένειάς μας είναι η δύναμη που μας δίνει φτερά για να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε όλα όσα θέλουμε!!

Απόσπασμα από το βιβλίο: “Η Γκρέις ήταν ένα κορίτσι που λάτρευε τις ιστορίες. Δεν την ένοιαζε αν της τις διάβαζαν ή της τις έλεγαν ή αν τις έβγαζε από το μυαλό της. Και αφού τις άκουγε ή καμιά φορά την ώρα που τις άκουγε η Γκρέις έπαιζε τους ρόλους που της άρεσαν. Και έπαιρνε για τον εαυτό της τον πιο σημαντικό ρόλο….” Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Η Εκπληκτική Γκρέις - Παραμύθια για παιδιά - Ελληνική Αφήγηση & Ελληνικοί  Υπότιτλοι - YouTube

Μπορείτε να το διαβάσετε όποια στιγμή θέλετε, να το συζητήσετε με τη μαμά και το μπαμπά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φύλλο καταγραφής που σας έχουμε δώσει. Τη Δευτέρα μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας στη διαδικτυακή μας τάξη. Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!!

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας