Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 14ο!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια ήρθε η Παρασκευή και ένα καινούριο βιβλιοταξίδι μας περιμένει!! Δύσκολους καιρούς αντιμετωπίζουμε για άλλη μια φορά!! Με το σχολείο μας κλειστό δεν μπορούμε για άλλη μια φορά να δούμε τους φίλους μας, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να κατασκευάσουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε από κοντά!!! Μπορούμε μόνο να βλεπόμαστε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας και να κάνουμε το μάθημά μας διαδικτυακά και αυτό δεν είναι το ίδιο όπως όταν βρισκόμαστε στην τάξη μας!! Όμως μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον χωρίς μάσκα και να είμαστε περισσότερο ασφαλείς!! Πολύ δύσκολοι καιροί πραγματικά!!! Όμως σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να χάνουμε το κέφι μας!! Υπάρχουν τρόποι να αισθανθούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε ακόμη κι όταν δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όλα όσα μας αρέσουν!!! Αρκεί να μην χάνουμε το κέφι μας και την όρεξή μας για ζωή και για διασκέδαση!! Δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας όσο δύσκολοι κι αν είναι οι καιροί!!!

Για σήμερα σας προτείνουμε μια ιστορία που μας μιλάει για την αισιοδοξία και την ελπίδα και για το πώς μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη ακόμα κι όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Η ιστορία που σας προτείνουμε είναι: “Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι!”. Μια ακόμη όμορφη ιστορία από την ομάδα του “Ναι Μπορώ” που μας μιλάει για αισιοδοξία και ελπίδα, για την αξία της οικογένειας και για το πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και στα εύκολα!!! Ακόμη κι αν κάτι μας φαίνεται τρομερά δύσκολο ή στενάχωρο, με την υποστήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μας μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε ακόμη και τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή μας!! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Όταν οι Καιροί είναι Δύσκολοι - Παιδικό Παραμύθι - Ελληνική Αφήγηση &  Υπότιτλοι - YouTube | Family guy, Fictional characters, Character

Μπορείτε να το διαβάσετε όποια στιγμή θέλετε, να το συζητήσετε με τη μαμά και το μπαμπά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φύλλο καταγραφής που σας έχουμε δώσει. Τη Δευτέρα μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας στη διαδικτυακή μας τάξη. Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!!

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας