Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω!!!!

Βιβλίο 5ο!!!

Αγαπημένα μας παιδάκια είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ταξίδι στο μαγικό κόσμο των βιβλίων!!! Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει!!! Για σήμερα σας προτείνουμε ένα υπέροχο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς του Jeff Brumbeau.

Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, θέλει να βρει εκείνο το πάπλωμα που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο.
Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει στον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας;
Κι αυτός τελικά τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους;

Ελάτε λοιπόν να μπούμε στο γιορτινό κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής της αγάπης και να μάθουμε τη σημασία της προσφοράς προς τους άλλους μέσα από αυτή την υπέροχη ιστορία!! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το παραμύθι.

Ανυπομονούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από αυτή την πολύ όμορφη ιστορία!! Καλή βιβλιοανάγνωση!!! Με πολλή αγάπη οι Κυρίες σας